П'ятниця, 26.04.2024, 20:10
Вітаю Вас Гость


Головна » 2010 » Січень » 8 » Жесть народилась!
Жесть народилась!
01:06
Якщо і є якийсь день який би можна було назвати днем народження Жесті, так це сьогодні! Адже саме в цей день в незапам'ятні часи зупинив пульс світу своєю появою великий гуру жесті, почитатель її тонких філососфских граней (та всякої іншої грані), великий абсорбатор жестякового гумору та людина яка просто щодня ходить з великим чорним кульком BOSS наповненим відрубаними руками!



Це саме він колись лоскотав динозаврам п'ятки, і вони всі скоро здохли від припадку дикого сміху. Це він продавав парасольки, діряві човни та бланки заповіту під час всесвітного потопу. Це саме він розпродав рекордну кількість квитків на виверження Везувія, і з дивних причин ніхто не прийшов, аби йому повернули гроші. Це саме він придумав бодун і заборонив розсіл. Це саме він взяв найбільший кредит на відкриття магазинів, що торгують свининою а мусульманських країнах. Це він придумав автомобіль "Таврія" і подарував його Вірастюку! І лише він знає, що "фазотрон" - тупе слово, а "трепанація" - смішне!

Весь колектив порнографічно-реабілітаційного гуртка для дітей та увязнених виправних колоній психоделічного спрямування BASTA вітає Святослава Зубченка з днем народження і бажає йому і далі бити таким джерелом енергії, ідей та натхнення! Свят-Свят-Свят, з днем квасного борщу тебе! Ой, нє... з днем помаранчевого джему!

Переглядів: 970 | Додав: Ter | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 4
4 Святік Нюхай Пудинг Де Фон Насмарк  
0
Не знаю хто))))

3 Вгадай хто!  
0
І я приєднуюсь!
Святік!

2 leon-mat  
0
Я також приєднуюсь і бажаю того всього, що написано вище!!!! cool

1 Ter  
0
Класно написано! Приєднуюсь до вітань! biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 108
Друзі сайту
duvnuj Українська Онлайн Спільнота

Команда КВН Проект-05 Команда КВН Оптом Дешевше

Камікадзе

КВН - Товариства


Асоціація КВН Галичини АКУ

КВН для ВСЕХ КВН Рівненщини
Статистика
Реклама
Тут могли би бути голі груди
Copyright BASTA © 2005-2024 | Powered by TER |

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Lviv TOP МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов каталог сайтів Український портАл Каталог MyList.com.ua