П'ятниця, 26.04.2024, 08:59
Вітаю Вас Гость


Головна » 2010 » Квітень » 2 » Вітаю Дніпродзержинськ, або BASTA в Тернополі.
Вітаю Дніпродзержинськ, або BASTA в Тернополі.
11:56

У неділю, 28 березня у театрі Березіль у Тернополі відбувся Восьмий фестиваль Західноукраїнської Ліги КВН. Місто Львів там представляла єдина  команда КВН "BASTA" з міста Львів.



Отож, у неділю вранці зібралися на вокзалі. Після перемоги у фіналі Кубка Галицької ліги КВН чутки про «групу підтримки» BASTи не вщухали. На цей раз ми вирішили їх підтвердити, тому у Тернопіль окрім основного складу команди (6 чоловік) їхала ще численна «група підтримки» (одна Віка).

Їхали електричкою. Так як вагонів було 13, то і репетицій у поїзді теж було 13. В останньому вагоні на зароблені гроші купили поїсти. Виступами у поїзді відбили також гроші за проїзд.

Приїхали до Тернополя. В Березолі почалися прогони на сцені, тому ми пішли гуляти. Після прогулянки містом зробили висновки, що тернополяни «найздоровіша нація світу», бо так і не вдалося знайти в районі Березолю відчиненого бару чи кафе, чи ресторану, чи їдальні.

17:00. Редактура. Везли з собою добре відпрацьований сценарій. Серед мініатюр була і сценка, де Тернопіль називався «культурною столицею». На прохання редакторів ми так більше це славне місто не називатимемо, а мініатюрку вирізали.

Виступали 15. Не буду вигадувати велосипед, бо відгук про нас на сайті ЗУЛки і без велосипеда рулить:

 

15. «Баста» Львів.  Найбільш специфічна команда фестивалю. Показували доволі незвичний для тернопільського глядача гумор, проте квн-щики які слідкували за грою в залі від душі посміялися. Непогано реагували і глядачі. Запам’яталися їхнє фірмове хоку і мініатюра «як Україна готується до ЄВРО 2012».

 
http://www.kvn.te.ua/news/detail_18.htm

 

Виступивши, хотіли подивитися виступи інших команд, але подумали, що зможемо ознайомитися з їхніми мініатюрками у збірнику Романа Дідули «Галицькі анекдоти» за 1990 рік, тому пішли на піцу.

00:12 – поїзд додому. Вирішили знову виступати у вагонах, щоб підзаробити. Заплатили міліції 120 грн. 03:20 – повернулися додому.

За результатом фестивалю можемо взяти участь у конкурсі сценаріїв. Можемо.




 

Дякую за увагу. З вами був завжди тільки свій
Зубченко Святослав Віталійович.
…просто люблю Дніпродзержинськ…
Переглядів: 1986 | Додав: Ter | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 4
4 Про Бар біля Березіля  
0
Ми в курсах. Нажаль тоді у тому барі не було жодного вільного місця, а той, що над ним був зачинений. колись біля березіля був ще одни ба - тепер він взагалі не функціонує.

3 ТТввіікксс  
0
Мдя, оце ви мочете, від березілю за 100 метрів є бар де можна за 20 грн нармально поїсти))))))

2 Люмпенштінскій  
0
страшне або смішне)))

1 leon-mat  
0
Мені подобається ця стаття, бо там все правильно описано!!! І фотки непогані, але чому в мене тих фоток ніколи нема??? То є просто жах!! До речі, за останніми чутками, ми таки їдемо в 1/8 ЗУЛ 21 квітня!!! так що готуйся Тернопіль, бо то буде щось страшне або смішне!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Форма входу
Наше опитування
ГУМОР: Ваше улюблене шоу?
Всього відповідей: 133
Друзі сайту
duvnuj Українська Онлайн Спільнота

Команда КВН Проект-05 Команда КВН Оптом Дешевше

Камікадзе

КВН - Товариства


Асоціація КВН Галичини АКУ

КВН для ВСЕХ КВН Рівненщини
Статистика
Реклама
Тут могли би бути голі груди
Copyright BASTA © 2005-2024 | Powered by TER |

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Lviv TOP МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов каталог сайтів Український портАл Каталог MyList.com.ua