Субота, 27.04.2024, 04:22
Вітаю Вас Гость


Головна » 2009 » Червень » 18 » СКАНДАЛ!
СКАНДАЛ!
17:37
BASTA змусила нормальних людей стати Пасажирами!
 
 

Передісторія. Однієї теплої зимової ночі капітанові команди КВН BASTA Володимиру Мартину приснився дивний сон: йому наснилось, що він будував самогонний апарат, а збудував Великий Андронний Колайдер. Це його насторожило. Він поділився цим сном з друзями і вони не були голодні. Час йшов і про сон усі забули.

 

Після вдало-невдалих виступів команди на теренах Галицької Ліги КВК активному членові команди, та й просто активному членові Святіку спало на думку зібрати молодих, красивих, талановитих людей, яких можна було б катувати натренувати і вивести на сцену. Але так як гра та міміка на обличчях новачків дорівнювала грі та міміці на обличчі Арнольда Шварценегера у фільмі «Термінатор» Святослав зрозумів, що новачки повинні спершу повиступати під іншим іменем на сцені. Цю ідею підтримав, неначе гирю, інший активний член, відомий під ім’ям Тер.

 

4 години писання сценарію та 2,5 год прогонки дали бажаний результат – команда пройшла редактуру і зареєструвалася у турнірі «Кубок Галицької Ліги», двигуном внутрішнього згоряння якого є нерозлучна пара, автори наукових праць з фізики, Юра Рихлик та Сашко Чорнологов.  Почались пекельні тижні підготовки команди до виступу. Але не було імені команди.

І ось: BASTA змусила нормальних людей стати «Пасажирами», хоча вони хотіли називатися «Фаст-Фуд» або «Чилі». Звісно, ці назви чудові, але обидві назви спричиняють ожиріння та проблеми з шлунково-кишковим трактом та трактором (якщо ви це прочитали вголос без помилок – ваша дикція – 5+). Каторжна робота з професіоналами: Вовою Мудрим, Жекою Сивим, Святіком Злим та Тером Великим закінчилась побоями дала бажаний результат. 16 червня команда розпочала сторінку свого існування та дебют на великій сцені.

 

Ось думка одного з членів журі про «ПАСАЖИРІВ»:

 

«Молода команда дебютувала на сцені НЛТУ і КВНу загалом. Підопічні команди «BASTA» добре справилися з поставленою задачею і пройшли бойове хрещення. Непогано трималися на сцені, почали із запального танцю, показали мініатюри про Поплавського, перекладача-націоналіста і лікаря на Топольній, а закінчили піснею.»

 

Запам’яталися «Пасажири» і на розминці:

Запитання від "Єталону": В мого друга, який сидить справа (Міша Буричко????) пішла дівчина, загинув вазонок, втікла киця... Як йому допомогти?

Пасажири: Треба було підливати Віагрою вазонок. Може хоч би кіт залишився.

 

( Джерело: http://nabla.com.ua/node/322 ).

 

Отож, за результатами гри «Пасажири» проходять далі з 2-ма кваліфікаційними очками. Старатимуться потішити нас стриптизом своєю грою у вересні-жовтні. У планах команди також виступ на «Університетській Осені» та у трагедії Есхіла. А команда «BASTA» запрошена взяти участь у телевізійному «Кубку Львова».

Переглядів: 1118 | Додав: Ter | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 5
5 iigel  
0
Не ох, а ЕХ ці пасажири!!!!)))

4 Ter  
0
то не рисочки))) то закреслений текст devil

3 leon-mat  
1
А що то в тій статті над деякими словами є дивні рисочки?

2 Ter  
0
ох ці пасажири.

1 Гламунринй Бомж в долинах Ла-Маншу  
1
Круто! мАЛАДЦИ! ПАСАЖИРИ!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Форма входу
Наше опитування
ГУМОР: Ваше улюблене шоу?
Всього відповідей: 133
Друзі сайту
duvnuj Українська Онлайн Спільнота

Команда КВН Проект-05 Команда КВН Оптом Дешевше

Камікадзе

КВН - Товариства


Асоціація КВН Галичини АКУ

КВН для ВСЕХ КВН Рівненщини
Статистика
Реклама
Тут могли би бути голі груди
Copyright BASTA © 2005-2024 | Powered by TER |

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Lviv TOP МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов каталог сайтів Український портАл Каталог MyList.com.ua