Середа, 24.04.2024, 22:43
Вітаю Вас Гость


Головна » 2009 » Грудень » 20 » Як зберігати молодість або імманентне та трансцендентне в КВНі…
Як зберігати молодість або імманентне та трансцендентне в КВНі…
14:11
Двоє бастівчан Святік та Вова нараз опинилися на першому курсі. Звісно, що їх не виганяли з університету і вони не поновлювалися. Просто вони 17 грудня 2009 року зіграли у чудовому, молодому, дівочому хорі, тобто колективі «Першокурсники», в якому втретє дебютувала на сцені і нова бастівчанка Анюта. Дівчата, а саме Катя Безгубенко, Юля Ільницька та Іруся Роде дебютували на сцені КВН взагалі.



Звісно, як стверджує народна приказка «Перша лавина - сніжним комом». Та у виступі «Першокурсників» снігу було не так вже й багато і час від часу навіть м’ясце проскакувало. Про що це я тут розписався? Тобто, я ще не розписався, я вільний! А мова йде про «Університетську Осінь 2009», яка відгриміла 16-17 грудня цього ж року.

Команда «Першокурсники» представляла факультет іноземних мов. Виступали вони другого дня у палаці Кузнєцова, більш відомому, як палац культури ім. Гната Хоткевича. Численні репетиції та велика кількість непроданих квитків дали своє. Загонів багато не було, але у залі теж особливого тепла  не було помітно. Тепер по конкурсах:
Візитка. Команда КВН «Першокурсники» відкривала гру і показала непогану візитку, із залученням до гри реквізиту, а саме 21 метрового альпіністського тросу, який скормили залові під назвою «канат». Візитка заходила непогано. Найнижча оцінка – 3 від Сергія Дзядика, досвідченого у цих справах члена журі.

Далі була розминка, де команда намагалася сипати жартами. Досить непогано відповіла на декілька запитань, досить погано відповіла на декілька інших. Апогеєм візитки стала відповідь Святіка «Злого хлопчика перемололи на фарш і він тепер РІДКІСТЬ». Команда сміялася довго, зал отримав тремор кінцівок.

Літературку читав Святік. Було видно його хвилювання, та він справився із поставленим завданням і йому вдалося підняти мікрофон ближче до рота, щоб не горбитися. Літературний конкурс команда здавала останньою. Були вибухи сміху, були просто вибухи.

Домашнє завдання під назвою «Море вражень» команда злила у море. Бракувало досвіду, та часу прогонок на сцені. Тут звісно ми не можемо не висловити окрему подяку звукачеві, який чудово скористався нагодою поговорити зі своїм товаришем, натиснувши, не тоді коли треба було кнопочку. Одним словом, пісню почали співати з середини, а далі був танець. Дівчата, під орудою Ані, довго її проклинали та всетаки, вона досягла свого і танець вийшов…з залу…через задній прохід, залишивши овації. Та тут таки втрутився Святік і не зміг запустити хлопавку, тому ефект танцю був ним же зіпсутий. Так тримати.

Одним словом команда факультету іноземних мов залишилася собою задоволена, адже дівчата виступали вперше. І, хоча розділили з командою «Пляж Малібу» останнє місце, якщо порівняти з першим днем Університетської Осені, їх результат був досить високим – 94 бали.

Перший півфінал:
1. «ТроЄ» (юридичний ф-т) (108)
2. «Найс» (ф-т прикладної математики і інформатики) (98 балів)
3. «Казус» (історичний ф-т) (94)
4. «Аудиторія напрокат» (філологічний факультет) (85 балів)
5. «Коліжанки» (збірна Ун-ту) (80 балів)
6. «Друзі» (геологічний ф-т) (76 балів)



Ось відгук головного редактора «Університетської Осені» Олеся Семенка про першокурсників:

«Першокурсники» (ф-т іноземних мов) (94 бали):

Дівчата з ін’язу та декілька їхніх старших колег звідти ж з усіх сил намагалися показати хорошу гру, однак чи то впевненості не вистачило, чи досвіду – невідомо, але, як виразився хтось із журі, першокурсниками назвалися – такий і результат. Як сказав Діма Коляденко: «Вам нада больше сматреть виступи Софьї Міхалавни Ротару». Що ж, побажаємо команді наступного року показати себе вже як мінімум магістрами.

В університет  поступають, хто після школи, хто  після гімназії, хто після армії, а хто і після першого курсу.

Джерело:  http://nabla.com.ua/node/426

Найбільше вирізняє команду «Першокурсники» те, що вже наступного дня після свого виступу команда ставила виставу до дня Святого Миколая у сиротинці в селі Сасів біля Золочева. А вам слабо?

Дякуємо усім, хто нас підтримував! До зустрічі у драм-гуртку!

Завжди свій,
Святослав Віталійович Зубченко!


Переглядів: 1006 | Додав: Ter | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 6
6 Sarantuya  
0
You saved me a lot of haslse just now.

5 Дорослий Газдрубал-Барка  
0
Шкода, що жорстокий редактор забрав туберкульозик...

4 Дитинка-сволоч  
0
Сасів відлабали класно всі. І всі злажали, але викрутилися і вийшло непогано)))

3 Ter  
0
Я думаю вони порвали зал! biggrin

2 leon-mat  
1
До речі, про виступ у Сасові, а як він відбувся? Ви взяли перше місце???

1 leon-mat  
0
Я є на фотках??? biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 108
Друзі сайту
duvnuj Українська Онлайн Спільнота

Команда КВН Проект-05 Команда КВН Оптом Дешевше

Камікадзе

КВН - Товариства


Асоціація КВН Галичини АКУ

КВН для ВСЕХ КВН Рівненщини
Статистика
Реклама
Тут могли би бути голі груди
Copyright BASTA © 2005-2024 | Powered by TER |

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Lviv TOP МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов каталог сайтів Український портАл Каталог MyList.com.ua