П'ятниця, 29.03.2024, 16:24
Вітаю Вас Гость


Головна » 2009 » Грудень » 12 » Як ми їздили до Рівного!!! (Всі події реальні, а збіги з людьми є випадковими)
Як ми їздили до Рівного!!! (Всі події реальні, а збіги з людьми є випадковими)
14:16


Отож, не встигли відгриміти фанфари відбіркового фестивалю до Вищої Рівненської Ліги КВН, як наша команда вже їхала вдруге підкоряти Рівне електричкою Львів-Рівне. До цього виступу ми готувались особливо прискіпливо, оскільки вже знали, що полюбляє вибагливий рівненський глядач!. Тому ми одразу готували біль-менш прості та смішні речі. Та мова не про те! Отож ми їхали вищезгаданою електричкою близько 4 годин. За цей час ми встигли посортувати музику та пограти у розминку! З нами їхала ще одна львівська команда «Коліжанки» і Рихлик.

І от ми нарешті в Рівному! Коли ми приїхали, то погода чомусь зіпсувалась!!! Мабуть тому, що ми приїхали!!! Ми зайшли в «Текстильник», де мала відбуватись гра і взнали, що ми мали поганятись на сцені в 4 годині!!! А до 4 години залишалось ще 3 години, тому, щоб не витрачати даремно час ми взялись до репетицій!!! І от прийшла година прогонки!!! Ми прогнались непогано!!! Нам вирізали одну мініатюрку і сказали дещо поміняти, що ми і зробили!!! Після чого у нас трохи помінявся сценарій і ми були змушені наново репетирувати аж до самого виступу!!!

Нарешті настала вона!!! Вона – це година гри!!! При наполовину заповненому залі нашій команді випала честь відкривати гру!!! Ми старались, як могли, але чи то від цих старань, чи то від частих репетицій, від яких усіх уже нудило ми не зіграли як би нам того хотілось!!! Були помилки у всіх членів команди: в декого непомітні для залу, а в декого такі, що аж очі муляло!!! В підсумку команда «зайшла» в тишу і отримала низький бал за візитку!!! Далі була фоторозминка, на якій ми старались відповідати якомога смішніше і в нас це виходило!!! Може не завжди, але виходило!!! В інших команд була аналогічна ситуація, але все рівно у нас низький бал за розминку!!! Після розминки ми усвідомили, що гру вже зроблено, але СТЕМ вирішили відіграти без «загонів» і потужно!!! Саме так і зробили. За цей конкурс ми отримали значно вищі бали, але зайшли в ще більшу тишу, ніж на візитці!!! У підсумку останнє місце у грі!!! Розчаровані в тому житті, ми після гри зібрались в залі для розбору польотів, де нам сказали про наші недоліки!!! Оскільки з Рівного ми їхали найперші і в нас не було часу, то нашу команду розбирали найшвидше, після чого ми одразу пішли на останній автобус у Львів! Коли ми виходили з залу, то нам аплодували інші команди, які грали у цей день!!! Потім була чотиригодинна подорож у автобусі Житомир-Хуст і наша остання зупинка у Львові...

Користуючись нагодою хочу висловити подяку всім, хто за нас тримав кулаки і вболівав у Львові, Рівному (були й такі), передати вітання бабульці, яка сиділа спереду, коли ми повертались у Львів!!! Всіх цілую, обнімаю!! Ваш BASTMAN!!!

Переглядів: 1053 | Додав: Ter | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 leon-mat  
0
Вєсєлєє буде на КВН, а тут гіркі реалії та регалії життя!

1 Дитинка-сволоч  
0
Вчувається стиль Вови та деякі опечатки. Багато песимізму та пестицидів. Вєсєлєє!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 108
Друзі сайту
duvnuj Українська Онлайн Спільнота

Команда КВН Проект-05 Команда КВН Оптом Дешевше

Камікадзе

КВН - Товариства


Асоціація КВН Галичини АКУ

КВН для ВСЕХ КВН Рівненщини
Статистика
Реклама
Тут могли би бути голі груди
Copyright BASTA © 2005-2024 | Powered by TER |

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Lviv TOP МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов каталог сайтів Український портАл Каталог MyList.com.ua