Субота, 20.04.2024, 11:53
Вітаю Вас Гость


Головна » 2009 » Листопад » 9 » "І знову цей зал...”
"І знову цей зал...”
20:50


Усім поціновувачам інтелектуального та мозкопожираючого гумору команди КВН "BASTA” з Леополіс-сіті, незрозумілої японської поезії, та народної творчості імені Дарта Вейдера присвячується…

 

А ми ведемо свій переносний репортаж з глибин нашої пам’яті, де зберігаються події нещодавньої давності та сивої (сєдої?) давнини. А не так давно відбулись не такі вже й маловагомі події!

 

Ця вакханалія почалась одного дивного дня, коли в нашого кепа задзвонив телефон. Знявши трубку він почув зловіще: «Я хочу зіграти з тобою в гру!».

Нє… нас не прив’язували ланцюгами до батареї і ми не пиляли собі ноги. Нас просто запросили взяти участь у півфіналі Кубку Галицької ліги.


Далі все як завжди: збори, вирішення питань, репетиції, суперечки, гримання дверей, ламання кісток, кров на стінах, написання сценарію, монтаж відеоконкурса та непереборний хворобливий оптимізм!

До підготовки долучились всі члени команди, як старі та досвідчені, так і молоді та нерозважні :) Спільними зусиллями ми налагодили робочий процес, достойний похвали за злагодженість. А мультиків до відео конкурсу ми передивились стільки, скільки й в дитинстві не кожен бачив!!!

 

А все це чому? Та тому що 25 жовтня в близькому до наших сердець та інших органів Палаці Хоткевича мав відбутись поєдинок… поєдинок на сцені, і рвака в залі.

Того дня сцену намагались зруйнувати: Stop–кадр  Ума.net, Найс, InTeam, АбЗаЦ і славнозвісна BASTA. На розсуд журі (яке складалося виключно з КВНщиків — представників львівських команд, Сергія Дзядика та наших редакторів —  Володимира Жогла та Дениса Мандзюка) та глядачів кожна команда готувала 4 конкурси: візитку "Львів — культурна столиця України”, біатлон, відеоконкурс — озвучку мультика на тему підготовки до Євро — 2012 та СТЕМ "Гоголю і не снилося”.

 

Боротьба була цікавою та запеклою. Після рвачної візитки (за результатами якої ми другі) настала черга біатлону, який став тріумфальним для нас — наш капітан Вова бездоганно здав усі жарти та порвав зал на малюсінькі кавальчики. Журі теж залишилося задоволеним біатлоном та визнало нас переможцями в цьому конкурсі. Після невеличкої технічної затримки настала черга третього конкурсу, який оголосив найкращий ведучий України Юра Рихлик — відеоконкурсу, який випала честь відкривати саме нашій команді. І ми не підвели — зал, який ледве зібрався після рвачного біатлону, знов реготав та аплодував нашій творчості :) Шреку в нашій інтерпретації.

Перед останнім конкурсом напруга зросла неймовірно,адже всі розуміли, що цей конкурс буде вирішальним для команд. Мабуть, це хвилювання передалося і  звукачам, які лажали, і дівчатам, бо СТЕМ, на жаль, ми відіграли не так добре, як нам би хотілося..


Та ось всі конкурси зіграно, команди стоять на сцені і чекають фінальних оцінок журі і підсумків гри. І ось довгожданні результати:


1. "Найс" (Львів) - 13,4.

2. "Basta" (Львів) - 13,2.

3. "Абзац" (Рівне) - 11,2.

4. "Stop-KaдR" (Львів) - 10,2.

5. "InTeam" (Івано-Франківск) - 10.

6. "Ума.net" (Львів) - 7.


Всього лиш 0,2 забракло нам, щоб перемогти. Та ми не сумуємо, адже головну мету досягнуто — ми гратимемо у фіналі Кубку Галицької ліги!

І насамкінець хотілося б подякувати тим, без кого б наш успіх був би неможливим — нашим дорогим і найкращим вболівальникам. Любі наші!!! Дякуємо за ту шалену підтримку, яку ми відчували протягом усього виступу! Дякуємо за ваші щирі посмішки, за ваші гучні оплески, за ваші голоси! Дякуємо за те, що ви у нас є і постійно підтримуєте нас на іграх! Ми любимо вас!!!

 

Пи.си: окрема подяка Теру за його дику ржаку, яку було чути навіть за кулісами :)
Переглядів: 1195 | Додав: Ter | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 3
3 Офіціант-хам  
0
Підтримую! Але на фінал заслуговують "Пасажири"

2 P@M  
0
Підтримую!!! Баста - молодці!!!! lol biggrin

1 Ter  
0
Гра була - жесть! Баста реально порвала!
bb2 devil

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Форма входу
Наше опитування
ГУМОР: Ваше улюблене шоу?
Всього відповідей: 133
Друзі сайту
duvnuj Українська Онлайн Спільнота

Команда КВН Проект-05 Команда КВН Оптом Дешевше

Камікадзе

КВН - Товариства


Асоціація КВН Галичини АКУ

КВН для ВСЕХ КВН Рівненщини
Статистика
Реклама
Тут могли би бути голі груди
Copyright BASTA © 2005-2024 | Powered by TER |

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Lviv TOP МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов каталог сайтів Український портАл Каталог MyList.com.ua