П'ятниця, 19.04.2024, 10:08
Вітаю Вас Гость


Головна » 2010 » Січень » 2 » А що ви носите під сумкою? ПІДСУМКИ.
А що ви носите під сумкою? ПІДСУМКИ.
22:30
За одну ніч ми постаріли на цілий рік. У всякому випадку, наш зовнішній вигляд зранку 1 січня свідчить саме про це. Додає правди у вогонь і щетина. Так, вітаємо всіх з Новим роком. Але перш ніж перейти у новий ювілейний 2010 рік слід підбити, кому очі, кому підсумки. Особисто я за другий варіант.



Сезон для «BASTA» почався досить вдало.
27-29.03 - 2009 у Львові відбувався фестиваль «Галицька Ліга запрошує друзів». Запросили і нас))) За результатами фестивалю, команда забезпечила собі місце в 1\8 Галицької Ліги, без голосувань чи подібних махінацій. Отож, на фестивалі виступили з танком Другої Світової війни. Тобто важко. Одразу поясню, команда виступила без лишніх проблем, не було «традиційних» загонів зі звуком. Просто стиль гумору та манера виступу докорінно змінилася. Команда уникала попси і смішила текстовим гумором. УРА! Сезон відкрито.

24.05. 2009 – 1/8 Галицької Ліги. Команда, захопившись бронетранспортерами (БТР), танками та винищувачами стала надто важкою для культурного Львівського глядача. Деякі жарти команди були високо оцінені самою командою, та низько оцінені людьми. Відповідно, команда посіла не найкращий результат і потрапила з 1-8 у відро СМС-голосувань. Та «з невідомих причин» нас звідти вилили.

16.06.2009 – Щоб не втрачати форму команда наплодила дітей: команду «ПАСАЖИРИ». Як і всім дітям, «Пасажирам» треба було рости. Та вони від дитинства народилися мутантами, віком 17-19 років. Тому команда, коли від них забрали Альма Патер Святіка перестала розвиватись і у другому турі Кубку участі не брала. Кляті ніндзя! (Черепашки-мутанти).

25.11.2009 – Пройшло 2 місяці… Бо з математикою не дружу я ще зі школи. Взявши до уваги те, що команда «BASTA» виступала у Галицькій Лізі, та те, що вона дбала про дітей, нам запропоновано зіграти у третьому турі Кубку Галицької Ліги КВН. Результат гри – 2-ге місце. Візитка: рвонули мініатюрою про культурну столицю – ні, не про Париж, а про Львів. Біатлон: перемогли. Вже тоді з залу почали виносити тіла наших вболівальників і не тільки. Відео конкурс – знову перемога. Стем – от тут ось проблема. Стеми були слабими у всіх, і команда «BASTA» вирішила від інших не виділятися, бо навіщо нам ці панти! За результатом гри – пройшли у фінал. До речі ця грала стала і першою грою для новачка команди – заслуженої артистки України, народної співачки СССР, лауреата Нобелівської премії з математики -  Анни Якібчук.

Після цієї гри команда вирішила спробувати себе у новому амплуа і поступалися збірній Греції з мінімальним рахунком 1:0. З нас сміялися всі, але до мундіалю 2010 не їдемо.

29.11.2009 – відбірковий фестиваль Вищої Рівненської Ліги КВН. Команда вчотирьох (Вова, Женя, Святік, Іспанка) спробувала себе за межами рідного міста і посіла 25 місце. До подальшої участі у ВРЛ допускалася 24 команди + команда, яка виграє СМ голосування на офіційному сайті ВРЛ КВН. Цією командою і стала наша команда. Тому

8.12.2009 – ми зганяли у Рівне вдруге, цей раз замість Іспанки їздила Аня. Відіграли конкурси: візитка, розминка, стем. Команда розпочинала гру, тому пожаліла глядача і не хотіла, щоб його розірвало від сміху. Тому зайшли так собі. Розминка – стартовий пакет «Стандарт». Стем – красиво написаний, непогано відіграний, погано сприйнятий. Хоча, він мені подобається!!! Отже, далі ми не пройшли, бо на нашому сайті з’явилися віруси «ВОРМ 32». Ми довго поливали комп’ютер отрутою, та викорінити їх не вдавалось.

17.12.2009 – у «BASTи» ЗНОВУ ПОЛОГИ. Цей раз світ побачила команда факультету іноземних мов «Першокурсники». Знову: «виступили непогано, але зайняли одне з не найкращих місць». Для статистики: у «Першокурсниках» грали троє фастівчан: Володимир Мартин, Святослав Зубченко та Анна Якібчук.

ПЛАНИ – а в найближчих планах команди – виступ у фіналі Кубку Галицької Ліги КВН, який відбудеться в лютому нового 2010 року!!!

Команда дякує за постійну підтримку спонсорові - пейнтбольному клубу «КАМІКАДЗЕ» та його директору Дмитру Троцю.

Дякуємо і усім вам, дорогі та гарячі наші уболівальники. Ми постійно за вами споглядаємо, коли стоїмо на сцені, тому не підведіть нас у новому 2010 році.

Завжди тільки свій,
Зубченко Святослав Віталійович!
Переглядів: 1206 | Додав: Ter | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 5
5 Ispanka  
0
Нє,ну капець..а про мну забули,як завжди..і на фотці нема..Шановні,я ще в команді,це раз.а по друге,в епізодичній ролі 17.12 я теж виходила..такшо на сцені в той день було четверо фастівчан)))

4 Зкошений колосок грипом  
0
Так це ж найближчі плани. Далі буже)))

3 leon-mat  
0
Гарна стаття!!! Мені подобається Але якісь у нас мізерні плани на 2010 sad sad

2 Вампір з Коломиї  
0
Там де троє фатівчан мало бути бастівчан, ще й СМ голосування)))

1 Ter  
0
Тру... cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Випадкове фото
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 108
Друзі сайту
duvnuj Українська Онлайн Спільнота

Команда КВН Проект-05 Команда КВН Оптом Дешевше

Камікадзе

КВН - Товариства


Асоціація КВН Галичини АКУ

КВН для ВСЕХ КВН Рівненщини
Статистика
Реклама
Тут могли би бути голі груди
Copyright BASTA © 2005-2024 | Powered by TER |

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Lviv TOP МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов каталог сайтів Український портАл Каталог MyList.com.ua