П'ятниця, 29.03.2024, 02:22
Вітаю Вас Гость


Головна » 2009 » Квітень » 01
27—29 березня 2009 року у Львові вже вкотре відбувся фестиваль КВН “Галицька ліга збирає друзів”. Вчергове у цьому святі гумору взяла участь і наша команда. Цього року на фестивалі зарєструвалася рекордна кількість команд — 45. Приїжджі команди жили, редагувалися і проганялися в мальовничому куточку львівського передмістя — в смт.Брюховичі у санаторії “Перлина Львова”. Загалом, цьогорічний фестиваль був сповнений цікавих несподіванок — починаючи кількістю заявлених команд і закінчуючи залом — Галицька ліга несподівано переселилася у кінотеатр ім. О.Довженка, що на Сихові.
Всі три фестивальні дні були надзвичайно насиченими — постійні прогонки, репетиції, редактура на чолі із суворим Миколою Миколайовичем Крутьом. Не всім пощастило бути допущеними до Гала-концерту (кілька команд розпрощалися із фестивалем ще до його початку). Ті ж щасливчики, щ ... Читати повністю »
Переглядів: 1053 | Дата: 01.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

Випадкове фото
Форма входу
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 108
Друзі сайту
duvnuj Українська Онлайн Спільнота

Команда КВН Проект-05 Команда КВН Оптом Дешевше

Камікадзе

КВН - Товариства


Асоціація КВН Галичини АКУ

КВН для ВСЕХ КВН Рівненщини
Статистика
Реклама
Тут могли би бути голі груди
Copyright BASTA © 2005-2024 | Powered by TER |

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Lviv TOP МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов каталог сайтів Український портАл Каталог MyList.com.ua